Спи, маленьке янголя

Спи маленьке янголя,
моє рiдне немовля.


I у сон прийдуть до тебе
малюки крилатi з неба.

Сил дадуть i ручкам й ніжкам,
i рум’янцю бiлим щiчкам.

Будуть бублик смакувати
i синочка пригощати.

Пригощати ще й спiвати,
i на ручках колисати.

Спи мiй милий засинайко,
прилетить хмаринок зграйка,

встелить постiль,сон дасть гожий,
щоби рiс і був не схожий
нi на кого,лиш на себе,
я проситиму у неба.

«Зоре ясна,стань за долю,
не веди маля в неволю,

Колисай його ,як мати,
обiцяй весь вiк плекати!

Вiтер,дасть малятi сили,
День роститиме щасливим.

нiчка сон несе здоровий
i свiтанок кольоровий.

Спи мiй рiдний,моє сонце,
свiтить мiсяць у вiконце,

вiн твою збере утому
i на деревi старому

ген повiсить на верхiвцi,
зробить з неї люлi-спiвцi.

щоб маляток колисати
дивний сон їм закликати.

Люлi-люлi,моє диво
спи спокiйно,спи щасливо!


Рецензии
Гарно Таня.рядки сповнені материнської любові

Катюша Кабанец   02.04.2012 14:32     Заявить о нарушении
дякую)дуже приэмно)

Татьяна Корольчук   09.04.2012 23:10   Заявить о нарушении