Маленька пташина на гiлцi спiваe

Маленька пташина на гілці співає.
Весну ця дитина землі прославляє.
Пульсуючі звуки в повітрі пливуть.
Розбудять. Стривожать. У груди впадуть.
Зігріють. У серце ударять юрбою.
Ми їх так чекали обоє з тобою.                22.03.06


Рецензии