Я свiтлими!. Я теплими!

Я світлими!. Я теплими!
Я фарбами дотепними!
Змалюю образ твій.
Весняний подих вій.
                Із сонця я лучиною.
                В очах твоїх стежиною.
                В думках твоїх - єдиною.
                У снах твоїх -Зориною.
У мріях я -бажаною.
У серці стану панною.
В устах твоїх - лебідкою
В душі кохання скрипкою.   
                Я світлими! Я теплими!
                Я фарбами дотепними!
                Змалюю образ твій.
                Ти світ моїх надій.!          4.3.05р


Рецензии
Людочка, рада вітати тебе на сайті! Дуже гарний вірш - теплий і світлий.

Вера Кухарук   12.03.2012 21:59     Заявить о нарушении
Витягую з шафи свої переживання.

Ще раз дякую тобі.

16.03.2012

Людмила Васильчишина   16.03.2012 11:56   Заявить о нарушении