***

   Лелеки відлітаьть
Лелеки відлітають.
Журливо круг за кругом.
У висоту пірнають
Над полохливим лугом.
Кур-ли…. Мов громовиця
Серденько пробиває.
Ти бачиш? Навіть птиця
Гніздо родинне знає.
А ми печемось хлібом
Заморської закваски.
Себе ще в груди б'ємо
Та де ж той дух? Козацький!


Рецензии