М сто у Мислях

Ти мариш рідним Містом

Але Ти лише Примара

І із неяким Хистом

Малюєш на Небі Хмари



Це Місто Тебе не забуде

Але Ти, для Нього, ніщо

Вважатимуть Люди

Що Тебе й не було.



У Очах твоїх зелених

Це Місто бачило Світи

Ти ж Його покинув

І Ти вже не Ти



Воно у Мріях твоїх яскравих

Розмальовує для Тебе Вітер.

Зустрічає Тебе ласкаво

Але на могилі вже сухі Квіти


Рецензии