До поки будеш ти один...

До поки будеш ти один,
До поки будеш ти бояться,
Забий на всіх, живи, люби,
Все добре, треба лиш всміхаться.

Жени свій страх із серця геть,
Не бійся, адже всі з тобою.
Забудь погане. Йди вперед!
Завжди готовий будь до бою.

Як не виходить щось – не треба
Із цього приводу страждать,
Борись за свій шматочок неба,
Й не думай віру ти втрачать!

І пам;ятай, що всі ми люди
І помилки – це звична річ,
Ми іншими уже не будем,
І день нам не замінить ніч.

Ми всі живем, ми всі втрачаєм,
Що найдорожчим є для нас,
Ми мріємо і ми кохаєм,
Не забуваємо образ.

Ми віримо у нашу долю,
Що вирішено все за нас,
Та не зізнаємось ніколи,
Що ми лише марнуєм час.

Ми хочем бути ідеалом,
Хай як це смішно не звучить,
І більшість з нас живе обманом,
Бо звикли. Нам їх не змінить.

Та можем ми себе змінити,
І вірю я, прийде та мить,
Настане час всім зрозуміти –
Народжені ми, щоб любить…


Рецензии
Так, Людо, справді і співзвучне тому, про що я пишу, і актуальне... Хотілося б про щось веселіше... Дякую. Подальшого натхнення!

Любовь Берегиня   24.03.2012 02:10     Заявить о нарушении