***

     Вигорає вогонь співчуття...

   

Вигорає вогонь співчуття.
Ми втрачаємо майбуття.
Хто засіє як правда мовчить ?                Коли кривда та біль не штормить?
Коли вранці душа не співає?
Коли здатність кохати минає?                Де вогонь, що з’єднає? Згуртує?
Чи  мене твоє серце почує?!


Рецензии