***

       Народження ...
Пустує річка. Ластиться до ніг.
Долиною туман повзе кудлатий.
Схилився місяць, од напруги зблід.
Зоря загасла. Птах почав співати.
Святий вогонь край неба запалав.
В господі півень зголосився.
Світанок скрес і землю обійняв.
Благословенням літній день пролився.


Рецензии