***

      По вінця золота...
По вінця золота. У травах стигнуть роси.
Полощуть верби довгі коси.
Амур блукає маківкою в полі.
На перехресті стрілися тополі.
У небо закидають свої віти.
Із всіх чудес найбільше  є любити!   


Рецензии