Пакуда круцица-верц

Гонды а во шось пра-х смерць
Цип неких карэсьпадзент,
Мы вам два гола впычэм ш?

Спицца Ж КатуСИ часценьк
Гонды в натоплена сенц.
Вот мы й пячом сто млынцэй
З райДзифКам Нэндз.

ЧуЕма: немцы гергечь!
Два-тры славца помнит дзед
Щэ ад расейСКА Ж вайЕнк.
Ну, тры дзипЛома в Базэй Ж.

Значыцца, што. У МАЙмэнт
Поняли: шо-та такэ
Важнае не ляк уфсех Зь
Ф тэм мэньНик Нинэль К. Вы нас праСциця вжа еКСь за шмат дурных выдзеЛень.
ПроСта-х, ну, ВАСИ цэ БРЭНД:
Жэ, Шэ, Пэ С Бэйл.

Тута НаМёКИ Сь на СМэрдь,
Шо оно й сыплэ вам смэрть.
Бо хто в радист дэ помрэць,
Да щэ й быс Кащэй. Ну, Савершэннай МуДэль Савет МракаБеС.

Так шо во так ПаЖуРись РисьКам ись шизк,
Шо забиль ЖурНаЛист К
Ката жэ, ХИ-ХИ.


Рецензии