Дзенькнув кришталь...

Дзенькнув кришталь -
Лід келихи туманить...
Плоті кристал -
Чернь зіниць твоїх манить...

Терція слів -
Чуттів патлатих морозь...
Розум зомлів -
Густих вій твоїх морок...

Шепоту свист,
Слабкість нежненько пальців...
Знову прости -
Струни з нотками фальші... 


Рецензии