Сколька слёз в аблака

Мы кидаем свысака!
Тут цвила асака.
А сицас уза трава В?

АтмыВавЕмсь ат Барашьк,
Што пахСукЦа ль в ДайЖисТах.
Цалина Ж увся пераПахХана й вот хана дзед Васьц.

Ну, й пат песьнь СаБак,
Ци-то как там зваць
ЛицьВина Р сейЧасК,
БудзьМА Й с МАЙ вСИКда й. - Э, да ты, СоКал ци узь прам!
Эта Зь ям сь кабЛука Ш.

Ша-та шатка сталь
Ты, Василька нашь,
Гой, да й Шад Рынат, шо аво ци в Лад Ж. - Ну, да галуБое небКа Ш пады мнойУх! 


Рецензии