Вырвы Ж рэпКу Сь, зылэПуха!

Тута вот: в мынэ восим.
А я ныц а ны в космы й
А ныкому Ж нычого
Ны на грош ны зложыв.
Повыды Ж мэнэ, Тату, дэ Б помиг я хоть маткам,
Шо ныкоГут на свиты ны наравлять ны чуть.

Чуты но: дай пЯньДзёСит!
А то шось пырысохло.
Шо Ж дэ в тэльбый страслося,
Шо й а й ны й коб сюды, Х.
Да ныхай, блин, хоть здохнэ!
Раз, бач, нас ны й до й нос вжэ. Зарэ во мы гурочка. Да й засну.

А на нэбы шапоча…
Сонцэ в травы вжэ Б дощык.
Да сарняк гэта Ж, што ты! А ну, гыцль, сковырны!
Да, О, зриж липш бырозку.
Да О там щэ мни клёна.
А то, ач, прамо Зь в окна
Праник дыч расдаЕць.

Да й заснёма мы гонда пад СаровСКА царКвоЮ, х.
Да, Е й гэтКИ Сь карРовНик Сь
Тута во, хы, в медьведь.
– Да ны лизь ты, махойНик,
Хоть в магаЗин с просоньня!
Сё рамно вжо пабёгла… –
Жыд машын од рыльле.

Мало празнуем шоблый!
Тута во но прайдёмся.
Да напышым ШамШорысь: то рыхтуйсь, рысь, взашэй!
И пошов дидко хвоРый
Зном быз хлибцяф ий солый.
В дизГарМоний зивёт зе-х
Гэтэ Чудо Мое.

Мы Зь ву зида позыЧим
Щэ й, мо, й дрийЩый в замискы.
Вин тоби так затРисНэхт, шо вшэ мат одДырРэш.
Так шо вот. Всэ нычого.
В гэтым жыдкым болотыщ.
А нам трэ Ж гниль одборна.
АвтаМат фсэ Ж но пэць.

З двадцати чы коровок
Но гомнов вам пуд морду.
Покы ты шэ здороВый, да, ныщек.
Так и доноры горБлять писюны пЯнь бызБожный.
А ты жры но, дидочок.
Мо, хоть чокНыхсь ***Чей.

Там того мы, бач, фкосьКав Ш.
А там во щэ матроска.
А там тут ий пайДохла
Ф скорРай помМатч мамЗэльв.
Так фатай жэ, хто можэ,
Хоть сыбэ дэ за рожу, Х.
Да найды в СоБи РозЗум. Да й цвыты вик до смэрть.


Рецензии