Своя тюрма

Сірі дні летять роками
за вікном буденні гами.
Сірі хмари, чорні птиці
і всі люди наодинці.
У тунелях немов криси
розповзлися, розрослися!
Поховались у домах
і забились по кутках,
а у небі вільний птах...


Рецензии