В нас революц не буде

Страх, але не страшно
гріх, а хто ж не грішнік
здвиг, а хто нормальний
сміх функціональний
де я?
хто я?
не знаю нічого
не повню нікого
чи не хочу згадати?
сила здобута ними це для могили,
а не для людини
плаче чи сміється та колись нарветься
весь світ возведеться!
Настане новий, кращий час,
але вже не для нас.


Рецензии