Не кожний друг

Кожний день нове обличчя,
аромат завжди новий!
Сил немає визначати
хто із них тобі чужий,
хто без думки тобі скаже,
що тебе він не любив
ні як друга,
ні як брата,
дружбу нашу не хранив.
Та нема причини злитись,
щось доказувать собі
треба дружбу обновити,
як сторінку в соц. сіті...


Рецензии