XI - Sanctus

Радуйся, Радостный Странник,
Радуйся, Чистый извне!
Радуйся, вечный Избранник
На буреломной звезде,
Радуйся, Истинный Боже!
Радуйся, Свет в тишине!
Твой здесь Завет непреложен,
Мира здесь больше в войне!

Радуйся, Единосущный,
Радуйся в вышних небес!
Радуйся, Царь Неотлучных!
Радуйся, Тот, Кто воскрес!
Радуйтесь, твари земные,
Радуйтесь, мытари слов -
Мы возглашаем отныне:
"Свят Господь Бог Саваоф!"


Рецензии