Побажання батькам

Ви нам потрібні ще багато літ,
Живіть на радість дітям та онукам,
Хай вас, Господь огородить від бід,
Бо істина народжується в муках…

Страждав Ісус, страждаємо і ми,
Обтяжені життєвими гріхами,
Хто відрікається навік від Сатани,
Не йде спокійними та легкими стежками…

Здоров’я вам і мудрості віків,
Духовної та чистої любові,
Ісус страждав та муки протерпів,
За новий Світ, Світ без війни і крові!
 


Рецензии