Припомнят земли ариев во всём мире

Я знаю: прийде, прийде час
Заможності на землі України.
Пророчий вух торкнеться ГЛАС.
У влади ті, що народились нині.

І в силі будуть предків ЗАПОВІТИ,
На землях запанує вищий дух.
Згадають землі аріїв у всьому світі.
Згадав... тим самим до мети почав свій рух.


Рецензии