Желание есть ещё попасть...

Є гіркота без краю в тиші ночі,
Є муки совісті і плач, і каяття.
Образа знову повнить... очі,
Нікчемний світ, зневірене життя.

Але з колін піднятись досить волі,
Ще є бажання влучити у ціль.
Є ще потенціал ідей у  ДОЛІ,
Я ще боєць... і це мій стиль . 


Рецензии