Что на краю дорог у неба просим

Думки і каяття – скінчився день,
Мотив зажурливий дарує осінь.
Ні сил, ні часу серед старих стін.
Що на краю доріг у неба просимо?

Життя осмислюю, скінчилась ніч .
З зорею входить сила, з вірою.
Є доля, сума звичок – звісна річ,
Переоцінка цінностей є мірою.


Рецензии