Весняна сюiта

(Весняна сюїта)


Синтетична твоя маска
Чисто, щиро, без відмазки.
Правдою себе картаєш
А про щастя і не знаєш.

Істину простих речей,
Спогади пустих ночей.
Все забула, не знайшла
Одвічного джерела.

Незаманість вічних думок,
Все зростається в танок.
Життя похмура сюїта
Не зникла: чистою була...

Простих речей одвічний зміст
Будує знов у серце міст.
Всі кажуть: "Надворі Зима"
Але прийшла Весна! Весна..


Рецензии