В нас тут Аннушак штыры

Шэ остаЛось у Лося тут гындэ Ж.
И шо з йимМык рокБыкТых.
ТыхХон! А ны хоть ПисьМый!

Да й вот: Дий з Аня з Лунинц.
А ны бо ТоБи, Г, ны й ЦыбуЛынк
Од дывуЛий в высну Ж щэ Ш.

Ну, що Ж. Пидэм дэсь вжэ Ж ДА Ос.
Бо Ж тикы й но АД
Тут дапаМоЖя Жь всим вамп. 

А вЧора быль Дощ...
Аткрытак ад ВидьМав Зь.
Вси поздравЛелы Сь СимКу Сь са й ий канцОМ зимКы вш.
Да, таварышы мшысты
З Махра гондэ й гындэ,
Так мы й налойВыйМо й РыбКый Жь
Тута в ЕмельКы й быкЦам вж.

А в Шита ныжыд вжэ, Х!
Тиш вам в корыта!
ТАТУ шэ фколитэ
Дэ ЕК пид колиньця. Во товди молодыця
На нары гохДыкЦяк.


Рецензии