Тендiтний свiт

Світ, наче скло… Один непевний рух
І все… живеш в його уламках.
І хочеш склеїти його,
І ніби добре: щастя, радість…

Та все виходить навпаки,
І розумієш ти вже точно –
Тебе стрічає він в штики,
Ти хочеш бігти. Тобі лячно.

Усе, що не робили б ми –
Це марна справа, трата часу,
Будує світ вас, а не ви,
А ви лиш корчите гримаси.

Ви ляльки у дешевих масках,
Маріонетки на мотузках,
Самі ви збудували пастки,
В багнюці із брехні ви вгрузли…


Рецензии