Знев ра в дступа, де logos бог

Міщанська кров, чи близорукий світ,
Від чорних дум чорніють душі.
За рішенням інтелекту світліє мить,
Образа з хамством лиш тоді не душать.

Зневіра відступа, де LOGOS – Бог,
Самоаналіз Фрейда знов рятує.
Надія не помре, ще їй не вийшов строк,
У світлих душах ще любов існує.


Рецензии