Весна... - смуглянка

Чарує барвами весна - смаглявка,
Пахуча ніч  не знає сну.
Листя беріз  цілує вітер зранку,
Але кохає він її одну.

Співає колискову травам,
Суниці серце власне віддає.
Нема кінця ні запахам, ні барвам,
За чарами її весь світ цвіте.


Рецензии