Потерянный РАЙ...

Білі пелюстки… загублений рай,
Молодість з зоряним світом приходить.
Вечір за хвіртку ... останнє “прощай”,
Милості вітер у неба не просить.

Крила любові уже не несуть,
Птахи-почуття  чорніють у полі.
Думки… кохання не зможуть вернуть,
Свій край залишає бажання у долі


Рецензии