Не треба...

Торкнулася лагідно втіха,
Рамена мої обійма.
Не треба ні щастя, ні лиха,
І навіть тебе задарма.

Не треба ні слів, ні цілунків,
Ні подиху мріяних вуст,
На шкірі твоїй візерунків,
Ні юного тіла розпуст.

Ні жодної примхи і мрії,
Безодні та неба зірок,
Ні твої опущені вії
І майже, божественний крок.

Ні запаху твого волосся,
Ні дотику рук, ні тепла,
Ні того, що… не відбулося,
Що в серці лишила імла.

Не треба нічого крім тиші,
І вічного смутку в душі,
Яким уся суть моя дише,
Коли я складаю вірші.

Тоді у хвилини недолі,
Неспокою й болі часи,
Я силу відроджую волі,
І дивне натхнення краси!


Рецензии
обожнюю вірші українською..)) гарно вийшло!!!)))

Людмила Челси   11.03.2012 18:54     Заявить о нарушении
Гарно дякую, за коментар! Як на мене, то іноді українською усе це звучить, якось більш еротично)))

Руслан Строинский   11.03.2012 19:16   Заявить о нарушении