И вжэ Ярыло пудыймэ гидрый с корытцамы!

Плавно, надрывно, гарно
Ларчык ГийЕн загсьКрыкВальСяк!
Ибо й Настасья взялася
ЛарРочКу П чертьВертьТагВагТы БР.

Ой, ЕК бо Ж хвайНох вух ЖабЧыц
Типа Зь БашьКой ап ДикВаньЧык, Х.
Ий но Ж втольЛяй зех фси-К страхСци й ф толПах ГОМнахСтых.

Тута мы Ш оп – ий пудДафСя всь
БанДам нымытых татарРый,
Што ажНый штопПарРам шпарРакЦь
Фсех гомноСрайЕК Сь.

Лый в мэнэ спирТу Ш та й з бракГын –
Хай хоть здыкХайЕв Ев-матТыр.
Да щэ й ий та, шо рохЖахЛах
Ци лахМана Быч.

От що нам трэга Жь пахКакСфаць!

И за камПашКу Ш з дыркамы
Ий вси Б колкы з байСтручКаМынь.
Тикы Б ны жыты ву ласцы П
Са й вси красавцы.

Ах, вы Ж сцыкайла з МыхХайЛык!
АстаНагВиць вас жахДахЕм.
Ибо й ны й бачыв бы й Байим
ГэтТый шызЗарНИИ.
Дэсь шэ Ж в МинТайКаф. Гныды Ж завСёдДык, бач, дбайНы Ж
Ныжнэ уссэ з вас здыйМатТырк.

Смысла Ж ныма в жызьни падЛый.
Но б всэ хапаты й топтаты.
НавытьКый тэе, шо Тато Б
Дав кому краЩый.

Нет, мы залЛугПым ий батьКав
РакСам са й мамка выйДатНа Зь.
Ню, сцё оно БР наземь
Фклала ГерРакЛа щ.

Що Ж щэ на сайтах намазаць.
РэгЗусь са факТар гекТарРый!
Ий протиф вейТра нахСцяты вж. Влад каб КийБейНий махТирц.
Й жри Божие Зяйство:
Луч вот хоць КенТавРав Ш.

Хто Ж жысьць дал вам, патлы?
А! Малпы Ж.
Так от вухЧахць зарРазыщ. Да ны тудДах гнэ ХатТагБычь.
Значыць, и хай
К хайЛам так жэс!

Бачыв жэ вси воны ХатТар: Млечну й КоровКу Сь са й звёйЗды, Х.
Шо Ж вы здыхайитэ, самкы?
Хто дав вам право?
КосМос Законы щэ мае.
Да, Прытяжэньне НачалЛав.

Но лиш падобных.
А не сЯдобНых.
Ий аб эт АстраЛогия. Да не канторская.
И найвышэйшае щасце быць разам з Маманя.
Той, що й вас навучае –
Цераз АльФу ль ЦенТавРу Сь.

БераЖыце Ж Цветочек.
Той, шо зацвёв в вас.
Да, ВасилёЧэк.
В сэрцы и кровцы. Ибо мы плаЧым тут гондэ вж,
Шо вытэ губытэ й Бога вж.
В вашый стойлЛовцы.

Будьмо Ж знаёмы: Волы пасэм Мы на й Волыни вжэ Б.
И гэто Ярыла.
Той, шо пудыймэ
Гидрый от корРытЦаф
Со й СМИрдьЮг.
 


Рецензии