Щэ раз и сце зь рас мы гонды нарРийЖымМог ль

КрохМаль НарРижНыкХый
Да жыдКым вийНычКам П.

Ты но ву нирочКу П -
Э, ты тыпиРыку Ш
Куш ля мни в мызычьКу Сь! Рась ты тут выБрыкы вш.

Тэк-С, тэкст пойТийРайНый Ж
Мы вж липПым с СибРылькХом.
Чы-то щэ й чыйСтыньКый?
Хэ, й прам бысь прыйМейСив!

Так! Тута в ГомМельЛек Вася са й ТокКарРык
ВодКу Сь нычЧохГухЮг
ГохНюхТь панкЧохХамМы Ш!

Так ракСБейРомСя жех!
Шо, лист абНойШяНый?
АкцийКу вш в морьДачьКу Б хочь вошьць вавСовВыйВавць?

Так аштРакХовВыйВакць!
Сволачь же нойВайЯф,
Коли ты к ВосьМАЙму ць ниц, блин, ни й с войДачКальт.

С пенай вав ГОМныкХав
Всэ во так рокБыкЦяк.
Ты но шо зроб спроць власьць Конина с проНины Ж.

Да й вот: ну, как эта ты й не й пазьДрайВил с Вил К
Гонды Ш во й ТаньНецьКу Сь
Зь вёйСачКы Ш СтарРийНов.

А в нас шось з гойЛайСам! -
Да? Как? - Да вонюХав
Зад влад вдарМохВыкВаль
Вота й КаньПоньТык хамк. - А! та в пань с сотахВым
ЩоКСяк ны й охЦеньТавр. -
ДобЖэй! пасьВойНиМа Зь
Дэ тколя, зойЛотКох.

Да й тут ты з дотТыкХам
Ф СплойЕр Ж загсКоньЧыш прам!
Нету такКовВав вжэсьць!
Идзь дох догТорРочКый!


Рецензии