Мы автарав абидзев шмат

Сяводня ий вчара Ж!
Бо Ж нада збудуна
Да к Васьк:
Падай салат
К салкам Ш!

Ий жалка энТых Жабк.
Ий хоцца ракСтрахЛяхць.
Кап узь ПрыньЦэск кахХав хоць дзе хто зь Як Ш.
Ну, й з Якш тут в нас.
Кала Иванава Зь.

ВазьМицер хохць взе в Янк
Да Крэсь-Сялят, Цялятк.
Кали а ни в масГах
Ухш МАЙ, та й ГАЙ.
А но Баран с баранк.
Да, хы, гуркы пошлы Ж вжэ напрошКы й ув КыйОвн гний
ТрахСты, Х. ДакудВав бо Шь пыньКы вш
С Пыны к ДниПры-Г.


Рецензии