Шлы татары тут до нас з ВарШавы

А Васыль оно шо Борщ взварРывш.
Так чого-то ты Горих ныц Гали Зь?
Колы, бачь, ХИ, знат та БараТынск!

Пышым вси Ж мы Ш гонды шатко-валко.
А ты ныц а ны в пынькы й сокирк!
Шо-то Ж стало гондэ О з ВитТальКо Зь...
Мусыць, сцэ но од КозЗыщь.

Мы Ш паштетав уш сто двацЦыть банок
Да нагНумШыс прамо Ш от СыБиг.
А ты наВыць а ны хоцыс кавы й?
Ха! так ты вш здуРИВШ!

А у нас тут шэ й даха Е Ж.
Ий в ДахаВух мы Сь сайПравТы Зь бымш.
А чаво ты нам ны адМыкКахЕхШь?
Эй! Блин, Шпинь!

Пашч парВух, блин, я Зь лицьВинНам с харРык!
Бач, повВавДылЛысь пысни здраць сь ПинСК!
Так чого жэ пак погыбЛы й бляхХы, Р...
Ну, кацап Ш с хохлы Ж.

Ныц було гысТорРый ны в кныгГарНях
А ны Ж про ТарРаса БульБу й бы вж.
Так, ху, хто ж такыйи бульбаши вжь?
Ню, хто Зь бульбу Зь йисьць.

Ну, а це бульБовц якХихСь.
Бы й банДэрРавцы-ть.
Раз воны осСМИйлыйЛысь, хы, Ж, ужЖраць фашШыст
Сь ругСки ганаВычк.

Всэ скоВерКалЛык П янкы
Вав гикСторРий вичн.
Нич ув гочЧух од горРилк
Вжэ Ж вух фсих горыл. ВзьМитэ шэ кусок Полись да заткны в ровы!
О, товди вжэ в спиВВ:
Белы ручНики!..
Мылы мужыкы. 


Рецензии
Что это за язык?

Юрий Баюрак   08.03.2012 06:28     Заявить о нарушении