Крышна крышыть крышан ля нырок!

Гэй! Волы сухыбирськы!
Бардзо ходитэ вси до Мыкыты!
А то лозы вжэ дид врижэ.

Абгагочыхся тут ат лиськав.
Бо ж Март шо такое.
Ну, выпадковы номер гындэ Зь
Вав лактаррэйцы жэ быкцамк.

БАБА з возу - Кинь нысэ Маво Гыцля К!
Аж трахСэкЦяр колинцэ!
Так вот мы тут вам всим ЦукРав СКИкый
Та са й ТабЛекТамы Ш ф СКИНИИ Б.

Ну, то шо там у вас? Марс вСИК вжа, Х,
Влад вжэ С мартыхШахК?
А то в нас БатаРэйКах сякДыкЦяг.
В БатьКа й в НорыЦи, гр.

Вав увладзе ВлаДзик зном быкЦам Ж.
Шо Ж вам щэ й тут кихХый.
Бо Ж ЛимонНов Новый МиньИХстыр.
РакСам с нахЦыхСтык.

Ну, а табу бы на некы хоть бубахы БР
Та й ув БрынЗы й СавКивСьКый?

Ню, Мы Сь справЛевИмСяг с нашь загсПякТымМых.
Ий бук бальшых нем Шь.

ВитТаю витаЮхЧых ввыхСях
ЖуйРайВлёф КасаГрыхВых!


Рецензии
Очень глубоко, очееень.......

Михаил Дашкевич   09.03.2012 01:02     Заявить о нарушении