В КабиНеты мы сыдив тут с Пан

А на лавцы вжэ Ж аж с пяць цыганк.
Та и всэ Ж, що Биг ля мни Зь ПойСлав Ш.
Гопаля!

В ГопАле Алле Мы Ш дамш ЧимГан?
Нет, шось ны так ны й ля й твар Ж.
Так твары Ж ий в Парыж пахСыйЛай Лай МанжаЛайх.

З ваты ВатСан тут а во вжэ й бабк,
Та й ий знай, шо й сойЖраф ув мамк.
А ны выбыг по чым зра Ж.
Так застражДав по й Валь К.

Ах, мий Тата! Мняв вэсь усталь.
Так доконалы Конят в БорРах Шь.
Ий в СухХым ву Бури на двуРИ-К РИК я Ж йим вышнивк.
А в райСпольКоМовы дви кумы Ж
Тут во й в КузьМы Ш.

Та-Ти, Та Тигр гондэ в СтрыльЧых Ш.
Кал МагилЛёф ТамарРок.
И с ПанизовЯф азь СлыхСИКця й Зов Ж:
Васька! Пани завЁт!

Ну, хы, та Ж Вика Бырнэ
Вжэ С МАИ Вершы навЕРхь!
Ий воть узь в Кыёвы й КИВ ззив я гажь кишь.


Рецензии