Твои целую руки

Знов студять серце прикрощі, турботи
Я мрією живу тебе зустріть.
Під вечір  скину з плеч  тягар роботи,
Далеко ти, кохання гостра мить.

Тобою сповнений останній день
Бажання зустрічі могутніше розлуки.
Схід новий сонця, новий звук пісень,
Перон і я ... твої цілую губи, руки.


Рецензии