Ий шо Ж такэ ВосьМэ Е МарТав? ПасКудсф?

Мы шэ й ны знайимо тут как-то,
ЕК гэтой дэнь уш провыдэм.
Бо Ж фсё жэ, эх, Восьмое Марта В…
Ципа жэ ВаленьцийНаф дзень, хэ! Ну, Вэ Ж напоМинае 8.
Чы шэ шо тут ля вам такэ вж.
Так будэм вэлюм уфПрыкГожьВавць.
А то на сэрцы гаж пычель…
Па М всем.

Ярыло щэ ны ВзеФся очЧэнь
Тут во за ясНый снег з мыТэль Ж.
Так пачЧэМУ Сь Маруся квовЧэхт ий мни азь тапПачьКы Ш, блин, рвэ ць!..
Щэ й тяп млыгНэхць.

Я Ж гондэ тяпаю шось ф сапКэй.
Ий но Зь тяпу якухсь Козуль.
А Матыр Божэй разФеф сфятКо Сь ць
О зарэ во в едРойНых гуськ. Да ну, ВавСюнь!

Но хто Ж зха нас пак гарРыкСтовВав
УсьСих, с кым Бог, с кым Мама в Пуць К.
Ага, так вот шо ты шэ хочыш!?
Ув прама лона Лены Ж, ню Сь.
О так счытаЕ, Х, гнусь.

Да, Е шэ в Мняв тут Свет-Елена.
Ий ны одна, а цила хур.
Шо ны вырНульЛись с ТэГох сфета Зь,
Кабы Кабыл чуць патХлебСнуць. Однуть.

Дэ Ж хто чытТав колы хоть Рэрых.
Хто знаВВ йийи достойный Путь.
Бо Ж чы Ж вона у войну нэтры
Открыла й Фронт той трэйТий ф скунс. Да хто ёго хохть чуф.
А Рузвыльт ШатКый мужь?
И Хто Ж ёгох сштырхНумш?
А, мух…

То взьМитэ гондэ хоть дэ шо вжэк.
Да подЧытНитэ в Нины Ш, ну, вж.
А то в Брыль СИК КамПани охСтрых ныМА Й такых во з Блин ШпрыхЦув.
Ны чуть!..

7 Днив лыжев той странНый отЧырк
Ув хвайных ВикТор Чыкин з дур.
Ий раптОМ оп!..Кныр тут:
Да хто вам даль МинДаль!?
Ах, срань!


Рецензии