Кохання...

Про кохання говорить не варто,
Це душею можна все відчуть,
Слів на вітер кинуто багато,
В справжнього кохання інша суть.
Це передчуття,що ти десь поруч,
Ти наснага й дихання моє,
А що там позаду чи ліворуч,
Почуттів моїх не зіпсує.

Приспів
Душа моя пісні співає
І серце не бажає волі,
Все буде так, як бути має,
Ми всі творці своєї долі.

Про любов не треба говорити,
Поглядом все можна показать,
Я втомилась, просто хочу жити,
Щоб твоє кохання відчувать
І душевний спокій, рівновагу,
І бажання бачити щомить,
Ніжність дотику і смак уваги,
Все на світі порівну ділить.

Душа моя пісні співає
І серце не бажає волі,
Все буде так, як бути має,
Ми всі творці своєї долі.


Рецензии