Завтра ВасьМое Марта!

А в нас гэто завШыс СлёЗынь!
Бо й 8 мая квакТиРу Сь прыдБалЛык
О з гэтТым а во Вацык Брысь К.

ВосьМёрКа Ш чы Ш звЕгЗана прамо с Корчамы.
Ну, с Кыём та Кыёвом бы-К.
То ждитэ Ж, чых збугДукЦяк вахШых жийЛайНий.
Да ща й пасьЛяф польна Лунишьк.

Сицясь абЖирРакТыкСяк дажый, хы, хвайНо Ж!
Ны в Девы Ж ны скалКы й Матыльд.
То й хамСТВав дойБафТаг папБульСь ляг бабБуль.
От гарНох вжэ вэсь тогДик стулк!

Соныйко зьзяЕйць! ВёъхСнух стрицяЕХць.
Бьецця об сэрцэ сэрцэ Васыль!
Дэ Ж-то пак гэта
Падла СтарРэньКах.
А на ВыйСиль!

Ума в ГАЙнэшКы й МАЙло, хы, згынь?
Гуля-гуля! Гуляй-гуляй!
ЗдохНыхш колысь.
На ВосьМый цыцц.

В День Печали мы не был в атЧайЯни Зь:
СлоЖана 2 ли плюс шисьць?
А адын с сем сенЦягБрак трыць дзейВякТава?
Ах, дабравольн Брэсьць здалЛысь!

Шо Ж ты зорВав од Волынь?
Эй! Большовык!
Мы бульбаши так соби?
Згынь вашы матры з ГОМныщ!

Ну, про масКаль шэ ззысы вж!


Рецензии