Коханцi

Скільки я тебе знаю -
стільки тебе я хочу.
Ти щось в мені зриваєш.
Хочу з тобою ночі.
Хочу,щоб з мого тіла
ти щось творив, як з глини.
Не хочу з тобою поряд
дивитися на годинник.
І знаю, що ми не пара.
Я би сказала - коханці.
Вночі між нами ті чари,
яких не буває вранці.


Рецензии