Проповедь Христа

Душі провина. Проповідь Христа,
Біду та радість разом маю.
Вірші, як птахи, випорхнуть з листа
Я за рядочком  мудрість зустрічаю.

Господнє ремесло душа невзмозі,
Хоч дещицею повторить.
Та як би не було, вона в дорозі
Та вчиться світ, як і людей любить.


Рецензии