Здравлень всих тылет са свят поросецьк

Итак,  гондэ вам, гэх, групка ЦыГаньСьК
Влипыть шося так хвайн,
Шо осцыцьця й Коза вж!

Иван, нэх ИХван! Чы хрыстывсь ты хоть в свят?
Чы но так кобаса
Да ТоБи й на й стола взь?

О! как Ж!

Так збыйРайИХць, ты Шь ба, В, родына гаж фся й
Да, ох, до Ж Гута.
Щэ й з БэйРыйСця хав.   

Мы й тут гук пойТейРафш да од, хо, Змея Зь.
Шо но Б дай смийЯйць
З ридНоГох Тигра Х.

Мы й так ужэ швальц,
Мы й гэйтак улад.
А ныц ны до твар
А ны ф хару Рам Ж. Прыйды й нюхай как Ш,
Мий ридНый Баран Ж.
Шо мышы с котка
Да зном на ковРа Ж К.

Да, Кобрынь вам дасьць посцяты щэ влад
Хоть зранку дэ в шклянц.
Бо Шь как
ДедКу П горшьКак.

Да й во, й пойСрафЛяй-К
МамульКу Сь с Вась Март:
БувВай здорРова й
СтрийЦяй Муськ ся й внуцьк! Бо Зь квашылна Мняв
ПотРибНа Ж, бы й как
Пуд кроВатьМык срак Буцынят.

О так шпарым влат
Тут гондэ й всих вас:
Са прасНикХам хамк там ий тамк дэсь в НихЗах.
Дэ кошок-сабачьк годуЕйць  Тамарк.
Бо Ж нам найДойРигщь
Гниль фсих макСциф.
А ны во Ж Васыль,
Згынь!..

Бо Ж в Рыловичь в нас секТор Газ.
Да, адМиниСракЦь
ЗайБойЦитц ап Пан,
Што дав всим Барань
Щэ в СэБэ Ж з На Стражь.

ГазетЧыкав так вейЛикЧайм: в шыза й ямк да Жабк!


Рецензии