Ти цiлуеш менi спину

Вночі в твоїх очах віддзеркалюються паралельні світи.
Тільки я і ти. Рівно розсіюють світло ліхтарі.
Кохаємось до останньої зорі. І до першого метро.
Мені давно так добре не було, як в твоїх обіймах
Відшукувати лінії, крапки. Гори та рівнини.
Ти цілуєш мені спину, а я мрію спинити час.
Бо спинити нас в мене не вистачило сили.


Рецензии