Коли важко Тобi, коханий...

Коли важко Тобі, коханий,
Коли Ти у тенетах біди,
Я Твої поцілую рани,
Що на серці залишать сліди.

Я не знатиму, як повестися,
Не зумію слів віднайти.
Якщо важко Тобі - помолися,
Бог покаже, куди далі йти.

Я руки торкнуся рукою
І печаль Твою розділю.
Буду завжди поруч з Тобою,
Я всім серцем Тебе люблю.

           22.02.2002


Рецензии