Будь менi вiтром, я буду тобi дощем...

Будь мені вітром, я буду тобі дощем,
Будь мені лицарем, я стану твоїм мечем;
Будь моїм небом, я стану сонцем твоїм,
Захочеш полум'ям бути, я іскрою стану в нім.

Як будеш в горах ти каменем, я квіткою виросту поряд.
Як будеш ти місяцем срібним, я стану блиском у зорях.
Як будеш для мене силою, я стану твоєю волею,
Як будеш моєю вірою, я стану твоєю долею.

11.07.1999


Рецензии