Patria ne cheama!

               
Patria  mereu  ne cheama,
Pentru  noi  e ca  o  mama!
Asteptind  pe fiecare din  instrainare.

Patria  e  ca  o mama  care-n  lume n-are seama,
Tot  la  ea  te  tragi  mereu,
Caci  acolo-i  plaiul tau.

Patria  mereu  ne cheama,
Ca   pe copiii  pierduti
Care-si cauta  meleagul,
Prin  greul  vietii  trecuti.

Patria  e ca un suflet
Ca  o inma a noastra,
Si  oriunde nu ne-om duce,
Nu  ne  simtim  ca acasa.

                23-  24.10.09.



Рецензии