Життя закоротке для одного кохання...

Любов означає страждання.
Страждання ж - ознака терпіння.
Це вибір, який по бажанню
Зробив ти колись божевільним.

Чекає любов хтось єдину,
По шляху життя мовчки плине...
А інші куштують за разом
Усе, що зустрілося зразу.

Я вірю в кохання... й не вірю...
Бо довго чуття не тримались.
І лиш посекундно я мліла,
А потім так довго вагалась.

Тому прожену думки темні далеко-
Туди, де аж сонце сідає.
Востаннє журну довгу пісню завити
Душа безупинно благає.

Яким же глибоким не було б пізнання,
Та висновок буде єдиним:
Життя закоротке для одного кохання!
Але фільтруй те, що до рук твоїх лине!


Рецензии
Великолепно!

Лорена Ивенсен   11.03.2012 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо)

Мила Полянская   11.03.2012 21:24   Заявить о нарушении