Нам гондычкы годэ торочыты годы

Лытеть, бы гавЧарКы й немецкы штыкы вш.
Нам дайтэ з Володё коб чокНукТыкСь кроХы й
Косоё по Тольцы СциХы вж.

Нам выпала модна адзецЦар и в морды ль,
Да нет, оно крохы Ж горилк.
А то, пониМайиш, тут гондэ вжэ пхають
Ля нас шэ й ковБасСый ф кышкы БР. -

Да, ладн! ЗакрукЛяйсь там! А то дам я МорКвыль.
Колы ты вжэ, бачыш, за й стил!
Мы вас прыгЛагШовВаф взайПрафТы Ш уф ТышКакВичь.
Шо ты зном ля мни сто гуркив.

ДалдоНыты дай нам но тутТыка з вампы Ш.
Да ныты: ах, ныть вжэ згнылы Ж!
И шо ля мни, Ользы, слёза на бырозцы вш.
Колы й БоратынСКый ИС Кый.

СКИДаймо Ш галЛошШык та в сины ЯвДошьКу Шь.
Та шо ша й смачНий за й цыцкы П.
Бо ьЗь, ха, мняхКый зняк от закРавСяк прыгд Зёпан!
Да я  й навыть кропк а ны СКИК Б!


Рецензии