Душы

 Мне трэба да сябе cкрасцi,
 Душы мiлых людзей
 Злавiць, штоб яны не вярталiсь
 А браць iх з сабою далей
 Каб людзi тыя не чулi
 Яны ужо зараз маi
 Душу вытрасцi з цела
 Рабiць, што патрэбна мне з ёй.
 Быццам так i бывае
 Туман у вачах наважу…..
 Нешта быццам пытаю
 I душу нават краду.
 Потым яе я вяртаю,
 У лiтаргiчным сне
 Цела ажыць паспявае
 Нагцямi моцна скрабе,
 Цемру можа пабачыць,
 У закапаным  у зямлi карабе.


Рецензии