I ще одна мелодiя в тобi...

І ще одна мелодія в тобі.
Я слухаю тебе, я п'ю твоє мовчання.
Я з твоїх нот пишу свої пісні,
У дзеркалі шукаю сили для чекання.

Ти знову щось вигадуєш у сні
А я не  можу його змісту зрозуміти.
Ти щиро дякуєш за щось весні,
До літа в гості йдеш, аби мене зустріти.

5.06.1999


Рецензии