Просто вiрити Тобi

Навчи мене своєму серцю довіряти,
Навчи не сумніватися в собі.
Я помилок не хочу повторяти,
А просто хочу вірити Тобі.

Я просто хочу в радості й печалі,
В журбі й веселості, і вдень, і уночі
З Тобою бути без пожертв та ідеалів,
І щоб до серця мого Ти знайшов ключі.

        12.01.2002


Рецензии